Ενοικιάσεις Κλάρκ

banner image
ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΚΛΑΡΚ
ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ | Ανυψώσεις, Τηλεσκοπικοί Γερανοί Αχαρνές Αττική
Γιατί να αγοράσετε ένα κλάρκ το οποίο σίγουρα κοστίζει, όταν μπορείτε να ενοικιάσετε ένα για το χρονικό διάστημα που επιθυμείτε έχοντας σταθερό και προϋπολογισμένο κόστος χρήσης και χωρίς να χρειάζεται να το συντηρείτε εσείς;
 
Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ” η οποία εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο των φορτοεκφορτώσεων με Κλαρκ και σας προσφέρει Κλαρκ για ενοικίαση, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές και εξυπηρετώντας άμεσα τις Αχαρνές, τον Ασπρόπυργο, την Ελευσίνα και όλη την Αττική. 
 
Διαθέτουμε ένα μεγάλο στόλο από Κλαρκ ανυψωτικής ικανότητας από 1 έως 10 τόνους, άριστα συντηρημένα και πάντα έτοιμα για να έρθουν στο χώρο σας και να καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Είναι σε αρίστη κατάσταση και πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές ασφάλειας.
 
 


Όλα τα κλαρκ μας έχουν πιστοποιητικά καταλληλότητας, ασφαλισμένα για τις εργασίες που εκτελούν και όλοι οι χειριστές μας διαθέτουμε το ανώτερο δίπλωμα χειριστή μηχανημάτων.
 
Κατόπιν συνεννόησης το κλαρκ μεταφέρονται στο μέρος που επιθυμείτε εσείς άμεσα, με δικά μας φορτηγά και παραμένει εκεί για το διάστημα όπου εσείς επιθυμείτε. Με το πέρας τον εργασιών σας ερχόμαστε στο χώρο σας για να παραλάβουμε το κλαρκ. 
 
Με ή χωρίς χειριστή;
Εάν χρειάζεστε ενοικίαση κλαρκ με χειριστή, είτε με την ώρα είτε με τη μέρα, ή για όσο χρονικό διάστημα επιθυμείτε, να ξέρετε ότι διαθέτουμε έμπειρους χειριστές μηχανημάτων για ασφαλή διακίνηση προϊόντων, αντικειμένων ή μηχανημάτων.

Ελπίζοντας σε μια αποδοτική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία.
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και είναι σίγουρο ότι θα προστεθείτε κι εσείς στη λίστα των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών μας.