Ανυψώσεις

banner image

ΑΝΥΨΩΣΕΙΣ
ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ | Ανυψώσεις, Τηλεσκοπικοί Γερανοί Αχαρνές Αττική


Η εταιρεία μας “ΓΕΡΑΝΟΙ ΚΑΤΣΙΦΗΣ” η οποία εδρεύει στις Αχαρνές Αττικής, δραστηριοποιείται στο χώρο των ανυψώσεων με γερανούς, προσφέροντας υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από ασφάλεια και αξιοπιστία, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Διαθέτουμε τηλεσκοπικούς γερανούς, έμπειρους χειριστές και είμαστε σε θέση να παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών ανύψωσης, χάρη στην υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία, την πείρα, τον άριστα συντηρημένο στόλο και εξοπλισμό μας. Μπορούμε να ανυψώσουμε και να τοποθετήσουμε οποιοδήποτε αντικείμενο, ανεξαρτήτου βάρους, όγκου κι ευαισθησίας σε οποιοδήποτε χώρο και ύψος επιθυμείτε.

Βασικό στόχος μας είναι η πλήρης κατανόηση και αντίληψη των αναγκών που έχουν οι πελάτες μας, καθώς και η συνεχής μας προσπάθεια για την πλήρη κάλυψή τους από το αρχικό μέχρι το τελευταίο στάδιο.

Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις με τηλεσκοπικούς γερανούς
άμεσα, με συνέπεια και επαγγελματισμό στις Αχαρνές, στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και σε όλη την Αττική.

 


Ο επαγγελματισμός, η συνέπεια, η πολυετής εμπειρία και οι προσιτές τιμές μας έχουν καταξιώσει στον τομέα ειδίκευσής μας δημιουργώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Ακόμα, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με αξιόπιστες εταιρείες όπου μπορούν να πραγματοποιήσουν μεταφορές βαρέων αντικειμένων στις Αχαρνές και όλη την Αττική.

Ανυψώσεις με τηλεσκοπικούς γερανούς στις Αχαρνές, στον Ασπρόπυργο, στην Ελευσίνα και σε όλη την Αττική

Αναλαμβάνουμε ανυψώσεις:

  Σιδήρων και υλικών οικοδομής


  Φωτοβολταϊκών


  Πάνελ Τζαμιών και αλουμινίων


  Εμβόλων ανελκυστήρων


  Ιατρικώμ Μηχανημάτων


  Ψυκτικών μηχανημάτων


  Διαφημιστικών πινακίδων


  Χρηματοκιβωτίων


  Προκατασκευασμένων οικιών 


  Εργασία σε εργοτάξια και δημόσια έργα


Ελπίζοντας σε μια αποδοτική και αμοιβαία επωφελή συνεργασία. 
Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας και είναι σίγουρο ότι θα προστεθείτε κι εσείς στη λίστα των απόλυτα ικανοποιημένων πελατών μας.